· 

Gondolkodj képekben!

Az influenszerrel kapcsolatos posztomat, azt itt látható screenshot közepén láthatod . Itt látszik, hogy hogyan nézett ki a hírportál oldalán, ahol megosztásra került.

A screenshot minőségén sokat rontottam, de így is látszik, hogy a posztok ömlesztve vannak, ezért fontos jól átgondolni és kiválasztani a hívóképet, ami egyébként egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz kell legyen, mint ami a cikk mellett is szerepel. De az mindenképp fontos, hogy releváns legyen mind tartalomban és mind kinézetben. Ezért grafikusként is fontosnak gondolom és egyébként élvezem is, ha a képeket jól elkészíthetem az adott tartalomhoz. Ehhez szorosan kapcsolódik a blogom szlogenje is, ami így szól: Gondolkodj képekben!

  

Akkor még néhány gondolat a szóban forgó bejegyzés kinézetével kapcsolatban. Ha megnézed, láthatod, hogy a többi kép és cikk közül, az enyém kiugrik. A többi egyneműnek tűnik mellette. Ráadásul még a rajta lévő felirat: “INFLUENSZER”, ad egy plusz kiugrást, valamint azonnal szűri a közönséget. Ez utóbbi a kép stílusára, színeire is igaz egyébként. És ez még rontott képminőséggel is látszik. 

De azért megemlíteném még azt is halkan, hogy vedd figyelemebe a felületet! Mit engednek meg, megengedik e az ilyesmit? Mert lehet, hogy azt mondják, nem illik bele és hozz másik képet. Szóval, gondolkodj!

 

Gondolkodj képekben!