Egyedi grafikára van szükséged? Írj nekem!


Egy új, első megrendelés esetén, talán nem is gondolnád, hogy hány különböző fázisa lehet annak a munkának, amit kigondoltál. Ezért, hogy kalkulálni tudjál nézd meg a lenti táblázatban a részdíjazásokat!

Különböző típusú feladatoknál más arányban és más mennyiségben tevődnek össze a részfeladatok.

Pontos számokat csak a feladat pontos megbeszélése után tudok mondani.

 

FONTOS!

 

Egyéni vállalkozóként átalányadózó, Alanyi Áfamentes (AAM) kategóriába tartozom. A feltüntetett óradíjak az aktuális teljes összeg számításához adnak tájékoztatást. Teljes kivitelezést igénylő egyedi megrendelésnél projektdíjat számítok.

 

 A fizetés módja

 

Minden felkérés esetében, szerződéskötés után, egyedi ajánlat kérésénél az ár 30%-át kérem előre fizetni, a díjbekérő kiállítását követően 15 napon belül. Az átutalás megtörténte után, számlát küldök a beérkezett összegről.

Ekkor kezdődhet a munka. A fennmaradó összeg utalására pedig a munka átadása és a számla kiállítása után 8 napja van a megrendelőnek.

A bizalom számomra nagyon fontos dolog.  Ha megbízol a céged képi anyagának tervezésével, egy hosszú távú folyamat indul el. Én már nem csak a pillanatra koncentrálok, hanem egy nagyobb, akár több évre kiterjedő látvány víziójában, ami a cégedet építi. A folyamatos és rendszeres, tervezhető munka alapja a stratégiai gondolkodásnak.

Ennek egyik alappillére az időben történő díjazás is.

 

A fizetés jelenleg átutalással történik.  

Ide kattintva tudod elolvasni az Általános Szerződési Feltételeket.


Egyedi tervezés


Egy saját, egyénre szabott munka elkészítésének lelkét és legfőbb elemét a tervezés időszaka adja.

E nélkül új dolog nem jöhet létre.

Ihlet + tapasztalat + gyakorlat összehangolásának időszaka.


7000 Ft/óra (AAM)

(sürgős esetben: 20 000 Ft/óra)  (AAM)


Előkészítés


Különböző felületeknél más és más követelményeknek kell megfelelni. Ami jó lehet egy blog fejlécképének, a nyomdának már nem felel meg. Amit megkapsz egy hétköznapi szövegszerkesztőben, egy netes felületen már nem biztos, hogy ugyanúgy működik.

Tapasztalat + gyakorlat

együttműködése.


2000 Ft/óra  (AAM)

(sürgős esetben: 5000 Ft/óra)  (AAM)


Szerkesztés


Itt már nincs kecmec. Egy jó terv és egy jól előkészített anyag, a megfelelő programokkal társítva csodákra képes. Ez már a szülőszoba. A mű, az új születése.

Gyakorlat

és készen vagyunk.


3000 Ft/óra  (AAM)

(sürgős esetben: 7 000 Ft/óra)  (AAM)


Egy személyre, cégre szóló munka folyamatának része: az "Egyedi tervezés", az "Előkészítés", és a "Szerkesztés" egyaránt. A fenti árak összeadódnak és ráfordított idő és határidő függvényében változhatnak.

Például: ha egy teljesen új, eddig még sehol sem látott képre van szükséged, akkor ez "Egyedi tervezést" is igényel (vázlatok, skiccek készítése). Ennek a tervnek az "Előkészítése" (megfelelő felbontás, méret, felület kialakítása) is igényel valamennyi időt. Ezután pedig a "Szerkesztésre" (teljes kidolgozás) is kell gondolni, és mindezt hozzá kell rendelni egy határidőhöz - ez szintén áralakító tényező -, ami közös megegyezés tárgyát képezi.


Garancia


 Amennyiben a munkafolyamat során minden jól működik, a kommunikáció folyamatos és az információcsere, valamint a munkafolyamat is rendben működik, de az eredmény mégsem, megfelelő számodra és jelzed ezt 14 napon belül. Pénz-visszafizetési garanciát vállalok.


Mi fog történni miután megkerestél?


0., de Nagyon fontos lépés

 

A megkeresés után egy Google űrlapot küldök kitöltésre. Ebben olyan általános kérdések szerepelnek majd, amelyek megkönnyítik és meggyorsítják a tervezés folyamatát. Sok félreértés elkerülhető azáltal, hogy már az elején rögzítésre kerülnek bizonyos részletek.


Az űrlap visszaküldése után


1. Konzultáció

Minden esetben szükséges egy konzultáció. Az első alkalommal, javaslom a személyes találkozást, ami Budapesten belül ingyenes. Egyéb esetben kiszállási díjat számítok fel.

De helyzettől függően történhet online felületen is (Meet, Zoom).

2. Kutatómunka, ötletek

Ebben a szakaszban a kutatómunkát végzek a kérdéses területen: előélet, vevők, konkurensek, trendek.

És sokszor még kérdezek is.

3. Vázlatok készítése

Ilyenkor sűrítem magamban az összegyűjtött információkat, amik közben új formát öltenek papíron vagy számítógépen.

4. Kidolgozás

A megbeszéltek alapján ekkor kerül sorra a kiválasztott terv kidolgozása, a munka befejező szakasza.


*Az ügyfeleimet folyamatosan tájékoztatom e-mailben a munka menetéről.


Amit NEM vállalok


  • Fordítást sem szakmai, sem hétköznapi szinten.
  • Lektorálást.
  • Szövegírást előre nem egyeztetett módon.

Az első két esetben, közös munka során tudok olyat ajánlani, akinek ez a szakmája és vállal is ilyen megbízásokat.

A harmadik esetben - a feladattól függően-, megegyezés szerint magyar nyelvű szöveget is írok vagy közös munka során kereshetünk rá megfelelő vállalkozót.