grafika · 10. September 2020
Jellemzően folyamatban gondolkodom és ami a sorozatokból még pluszban kihozható, az annak a megfigyelése, hogy egy téma, hogyan hat többféleképpen. Amolyan kísérletezés, amit megjegyzek, elteszek valahol az agyam egyik polcára és mikor szükséges előveszem és használom.

élet · 08. September 2020
Először kb. 13 éves koromban gondoltam rá, hogy én vega életmódot szeretnék folytatni. No, nem azt a nagyon szigorú, semmit nem evőt, csak a húst szerettem volna mellőzni az étrendemből.

grafika · 28. June 2020
"Várakozás" - ez a címe ennek a körülbelül két évvel ezelőtt készült elektrográfiámnak, ami egy sorozat egyik darabja. Ebben a posztban a készítésével kapcsolatban olvashatsz néhány gondolatot.

könyv · 31. May 2020
A jelenleg készülő fantazym egyik fő hangulatot innen hozom. A 2017-es befagyott Balatonról készült sorozatom képei közül több is van, amit nagyon szeretek. Ezek Fonyódnál készültek lent a parton, a befagyott vízen.

grafika · 16. November 2019
Az Itt és Most Tárlat megnyitóbeszéde és néhány kép az eseményről, ahol az én képeim is kiállításra kerültek.

tervezés · 04. November 2019
Egy könyv tervezése, megszületése mindig izgalmas dolog, mind a megbízónak (akinek ezáltal fizikai testet ölthet egy álma) és mind a tervezőnek, aki segíthet ebben. De mit is takar ez pontosan? Vegyük sorba.

grafika · 03. November 2019
Kiállításokon is szereplő grafikák alapjaként sokszor használok fotókat, amiket barangolásaim, utazásaim alatt készítek. Ezeket átalakítva, montázsolva, személyes hangulatú, érzelmekkel ható képi világot alakítok ki.

grafika · 03. November 2019
A füzeten látható kép egy önálló művészeti grafikai sorozat egyik darabja. Ez és társai idén és a tavalyi év során több kiállításon is szerepeltek. Önálló, országos és nemzetközi rendezvényeken egyaránt szerepeltek.

grafika · 03. November 2019
Berényi Zsuzsa: Indigo csoport című kiállításának anyagához kellett leporellót és plakátot tervezzek.

grafika · 03. November 2019
Az Alutechnika Kft. megbízására, már korábbi, meglévő arculathoz igazodva kellett aktuális műhelyfotókat készíteni a katalógusok bővítéséhez. Valamint a mindennapos használatban lévő transzporter oldalára látványelemeket.

Show more