ILYEN A VILÁG!

Kreatív alkotói pályázat gyerekeknek és fiataloknak

Mutasd meg a világodat!

Hogyan látod a körülötted lévő világot? Milyenek a gyerekek, milyenek a felnőttek, milyen a körülöttünk lévő környezet... 

Mi pozitív vagy mi negatív? Mit lehetne másképp és hogyan?

Oszd meg velünk az általad megélt világot! Lehet dicséret, lehet kritika, de lehet  egy saját álom is arról, hogy milyen lenne szerinted egy tökéletes világ.

Milyen lesz az élet a jövő sulijában? Milyen eszközök segíthetik a jövőben a tanulást és az oktatást? Milyen szakmákban dolgoznak majd az emberek 20 év múlva? Hogyan változik meg környezetünk? És vajon hogyan hat ez majd például a szünidő eltöltésére?

Barti Magdolna grafikusművész kreatív pályázatot hirdet, amelyre olyan 1-4. osztályos valamint 5-8. osztályos, magyarországi és határon túli gyerekek, fiatalok jelentkezését várjuk, akik megosztják velünk a jelen világról alkotott véleményüket. 

Legyen szó akár rajzról, animációról, kisfilmről, fotókról, írásról vagy szoborról nyitottak vagyunk az hétköznapokhoz vagy akár az ünnepekhez kapcsolódó, az életről szóló kreatív ötletekre. Célunk, hogy megmutassuk, csak egy jó gondolat kérdése és bárkiből lehet designer vagy jövőkutató!

PÁLYAMUNKÁK

A pályázatra a gyerekek és a fiatalok 2021. március 1-től küldhetik a kész munkáikat. A felhívásra készített pályázati anyagokat egészen június 15-ig fogadjuk. Az alkotások készülhetnek hagyományos, analóg vagy digitális eszközökkel, de akár a kettő ötvözésével is.

Mivel lehet nevezni?

A pályázóktól azt kérjük, hogy mutassák be a körülöttük lévő világot az alábbi eszközök segítségével:

  • hagyományos, analóg: kreatív rajz-festés, kollázs, hajtogatás, makett építés, szobor
  • digitális: film, fotósorozat, animáció, gif, digitális kollázs, szobor vagy a kettő ötvözése: 3D nyomtatás, videóhoz fotóhoz készített díszlet, terepasztal, stb.

A formai követelményekre vonatkozó részletes információkat az oldal alján, a pályamunkák leírásában találhatók.

A beérkezett pályamunkákat szakemberekből álló zsűri értékeli.

PÁLYAMUNKÁK BEKÜLDÉSI IDEJE

A pályamunkákat 2021. március 1. és június 15. között várjuk.

A pályázaton való részvétel regisztrációhoz kötött! A jelentkezés részletes feltételei az oldal alján, a Részletes pályázati tájékoztató címszó alatt találhatók.

A pályázati regisztráció az alábbi linkeken érhető el:

Regisztráció a csapatoknak

Regisztráció a felnőtt beküldő

(egy felnőtt beküldő több fiatalt is támogathat, ebben az esetben minden általa támogatott fiatal külön regisztrációja szükséges)

 

A PÁLYÁZAT DÍJAZÁSA

1-4. osztályos korosztály:

5-8. osztályos korosztály:

 

LEGFONTOSABB IDŐPONTOK

 Pályamunkák beküldése: 2021. március 1. - június 15.

Eredményhirdetés: 2021. június 26.

A kérdéseket és észrevételeket az alábbi e-mail-címre várjuk: hello@bartimagdolna.com

Együtt ilyen a világ!

 

A pályázat fő támogatója: