Barti Magdolna vagyok, grafikus, író, erős marketinges gondolkodással.

 

Hogyan határozhatnám meg pontosan, a magamról szóló részt röviden? Kereskedelmi vonalon indultam, aminek most kezdem igazán átlátni a hasznosságát. Oklevelet szereztem a Junior Achievement képzésén, alkalmazott közgazdaságtanból. Diplomát szereztem kereskedelmi szakmenedzser képzésen marketing- és reklám szakon. És mivel már itt is leginkább a képi megfogalmazás, a vizuális világ fogott meg igazán, elvégeztem egy rajz- és vizuális kommunikáció tanári, valamint egy vizuális- és környezetkultúra tanári képzést is. Tagja vagyok a Magyar Alkotók Országos Szövetségének és a Magyar Elektrográfiai Társaságnak.

 

 Jelenleg is képzem magam, mind szakmailag, mind marketing területen, így igyekszem friss és rugalmas maradni. Tanulom, alkalmazom és tanítom is, amit elsajátítottam az évek során.

 

A rugalmasságban az is segít, hogy már több mint tíz éve készítek netes tartalmakat. A felületek állandó változása, új lehetőségek felbukkanása megköveteli tőlem is a rendszeres megújulást és tanulást. 6. éve ilyen jellegű megbízásokat is teljesítek megrendelésre, az ügyfelek offline anyagainak elkészítésével párhuzamosan. Időnként mindezt kibővítve szervezői és marketinges tevékenységgel is.

Ebben tudok neked is segíteni!