grafika

grafika · 10. September 2020
Jellemzően folyamatban gondolkodom és ami a sorozatokból még pluszban kihozható, az annak a megfigyelése, hogy egy téma, hogyan hat többféleképpen. Amolyan kísérletezés, amit megjegyzek, elteszek valahol az agyam egyik polcára és mikor szükséges előveszem és használom.

grafika · 28. June 2020
"Várakozás" - ez a címe ennek a körülbelül két évvel ezelőtt készült elektrográfiámnak, ami egy sorozat egyik darabja. Ebben a posztban a készítésével kapcsolatban olvashatsz néhány gondolatot.

grafika · 16. November 2019
Az Itt és Most Tárlat megnyitóbeszéde és néhány kép az eseményről, ahol az én képeim is kiállításra kerültek.

grafika · 03. November 2019
Kiállításokon is szereplő grafikák alapjaként sokszor használok fotókat, amiket barangolásaim, utazásaim alatt készítek. Ezeket átalakítva, montázsolva, személyes hangulatú, érzelmekkel ható képi világot alakítok ki.

grafika · 03. November 2019
A füzeten látható kép egy önálló művészeti grafikai sorozat egyik darabja. Ez és társai idén és a tavalyi év során több kiállításon is szerepeltek. Önálló, országos és nemzetközi rendezvényeken egyaránt szerepeltek.

grafika · 03. November 2019
Berényi Zsuzsa: Indigo csoport című kiállításának anyagához kellett leporellót és plakátot tervezzek.

grafika · 03. November 2019
Az Alutechnika Kft. megbízására, már korábbi, meglévő arculathoz igazodva kellett aktuális műhelyfotókat készíteni a katalógusok bővítéséhez. Valamint a mindennapos használatban lévő transzporter oldalára látványelemeket.

grafika · 30. October 2019
A Marketin Expo 2019 bejáratánál az általam szerkesztett plakátok voltak felakasztva.

grafika · 01. August 2019
Mit fejezhetsz ki a színekkel? Hangulatot, érzelmeket, életérzést. Üzenhetsz vele, elmesélheted, hogy ki, mi vagy azoknak, akiknek szeretnéd elmesélni.

grafika · 03. July 2019
A vizuális gondolkodás nem az eszközön múlik.