I. NEMZETKÖZI 105*148 MM KÜLDEMÉNYMŰVÉSZETI TRIENNÁLÉ
31. October 2022
Egy nemzetközi kiállítás szervezése, létrehozása

Üvegfólia grafikájának tervezése, rajzolása

Műsorfüzet szerkesztése
tervezés · 31. October 2022
Műsorfüzet tervezése, szerkesztése.

"Művészek és művészet ma" kérdőív eredménye
küldetés · 02. January 2022
Egy kérdőív eredménye Művészekről és művészetről.

Csak az alapkövek maradnak
élet · 15. October 2021
7 éve már, de a net nem felejt. 😛 Egy interjúfelkérés során készült ez a fotósorozat, Diósi Imre jóvoltából.

Ilyen volt a "Kik laknak a Varázserdőben?" pályázat
szervezés · 05. October 2021
Már több mint két hete, hogy megtartottuk a díjátadót és csak most jutottam el odáig, hogy leüljek és átgondoljam, hogy is volt, mi is történt idáig. Ez az írás most hosszú lesz, de számomra fontos és talán másnak is érdekes lehet. A "Kik laknak a Varázserdőben?" pályázat története, elejétől "majdnem" a végéig.

"Csak alszom" - interjú Márton Andrással
Egy portrékép, 5 kérdés · 23. May 2021
Legtöbben a KFT zenekar dobosaként ismerik, de talán azt kevesebben tudják, hogy nem csak zenél, de komoly látványmunkákat is végez, mind a KFT zenekar koncertjeinek megjelenésével, mind más területeken. Több honlap ötlete és megvalósulása is az ő érdeme. Vagy a Szépművészeti Múzeum megbízásából, az ötlete nyomán jött létre egy a "Mesterművek a Szépművészeti Múzeumban" című CD gyűjtemény, ami 314 műtárgyat mutat be és a néző interaktív módon ismerkedhet velük.

Kirándulás, túrázás gyerekkel III.
kirándulás · 20. May 2021
A természetjárás, önfegyelemre, kitartásra, türelemre nevel. Általa megtanítjuk, hogyan éljenek harmóniában a környezetükkel, a világban, úgy, hogy ne romboljanak, csak hozzátegyenek ahhoz. Tanítsuk meg őket, hogyan mozogjanak a természetben, hogy minél ügyesebbek és magabiztosabbak legyenek benne.

Kirándulás, illetve túrázás gyerekkel II.
kirándulás · 15. May 2021
Ez a bejegyzés a "Kirándulás, túrázás gyerekkel" második része, aminek írásához vendégírónak Lakatosné Laczkó Andreát óvodapedagógust kértem fel, aki a "Kik laknak a Varázserdőben?" rajzpályázat egyik zsűritagja is. Andi néni - ahogy a gyerekek hívják-, ha nem óvodás csoportokkal kirándul hétköznap, akkor hétvégenként a családjával járja a terepet és a vidéket. A mai írásában néhány hasznos tippet oszt meg velünk az induláshoz.

Kirándulás, illetve túrázás gyerekkel I.
kirándulás · 05. May 2021
Ez az új bejegyzéssorozat erről szól majd, ehhez nyújt segítséget. Minden héten csütörtökön, itt a blogon. A bejegyzésekben kirándulóhelyekről, személyes tapasztalatokról lesz szó, néhány jó tanáccsal fűszerezve.

Show more