grafika · 16. November 2019
Az Itt és Most Tárlat megnyitóbeszéde és néhány kép az eseményről, ahol az én képeim is kiállításra kerültek.

tervezés · 04. November 2019
Egy könyv tervezése, megszületése mindig izgalmas dolog, mind a megbízónak (akinek ezáltal fizikai testet ölthet egy álma) és mind a tervezőnek, aki segíthet ebben. De mit is takar ez pontosan? Vegyük sorba.

grafika · 03. November 2019
Kiállításokon is szereplő grafikák alapjaként sokszor használok fotókat, amiket barangolásaim, utazásaim alatt készítek. Ezeket átalakítva, montázsolva, személyes hangulatú, érzelmekkel ható képi világot alakítok ki.

grafika · 03. November 2019
A füzeten látható kép egy önálló művészeti grafikai sorozat egyik darabja. Ez és társai idén és a tavalyi év során több kiállításon is szerepeltek. Önálló, országos és nemzetközi rendezvényeken egyaránt szerepeltek.

grafika · 03. November 2019
Berényi Zsuzsa: Indigo csoport című kiállításának anyagához kellett leporellót és plakátot tervezzek.

grafika · 03. November 2019
Az Alutechnika Kft. megbízására, már korábbi, meglévő arculathoz igazodva kellett aktuális műhelyfotókat készíteni a katalógusok bővítéséhez. Valamint a mindennapos használatban lévő transzporter oldalára látványelemeket.

social media · 03. November 2019
Ha neked is rendszeresen szükséged lenne grafikákra vagy képekre, de nincs annyi feladat, amihez főállású grafikusra lenne szükség? Akkor ez a KÉK csomagajánlat neked szól!

küldetés · 02. November 2019
Szimbólumok. Mindenki által ismert, használt, közismert. Egy kultúrához tartozó emberek számára ugyanazzal a jelentéssel bíró színek, formák, fogalmak. ...

grafika · 30. October 2019
A Marketin Expo 2019 bejáratánál az általam szerkesztett plakátok voltak felakasztva.

tervezés · 27. August 2019
Egyik tervezési munkám egy könyv, vagy ha úgy tetszik egy művészalbum volt.

Show more